Η Napoli United του Ντ. Μαραντόνα Jr δοκιμάζει ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ποδοσφαιρική ομάδα Napoli United (Serie E Ιταλίας) η οποία εδρεύει στην Νάπολη της Ιταλίας με προπονητή τον Diego Maradona Jr (γιό του Diego Maradona) σε συνεργασία με το Σωματείο ΑΣΤΕΡΙ, διοργανώνουν δοκιμαστικό ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι γεννημένοι τα έτη 2002,2003 και 2004 (συμπληρωμένο το 18ο έτος) στις εγκαταστάσεις ΑΤΕΡΜΩΝ, 09 και 10 Ιουλίου 2022.

Η επιλογή των ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιηθεί από Επιτελείο  Πιστοποιημένων και Διπλωματούχων προπονητών. Στη διοργάνωση θα παρευρεθούν και οι κοι: Τάκης Νικολούδης και Γιώργος Τουρσουνίδης.

Οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεχθούν θα μεταβούν στην Νάπολι όπου και θα γίνει η τελική αξιολόγηση από το Τεχνικό Επιτελείο της Napoli United.

Όλα τα έξοδα μετακίνησης (αεροπορικά εισιτήρια) καθώς και η διαμονή και σίτιση των επιλεγμένων ποδοσφαιριστών, στο διάστημα των τελικών δοκιμαστικών στην Ιταλία, θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου απο την ομάδα χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση.

Στην περίπτωση ανάγκης διανυκτέρευσης υπάρχει δυνατότητα διαμονής και σίτισης στους ξενώνες των εγκαταστάσεων ΑΤΕΡΜΩΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο: 6945-585446 & Email: asteriprojects@gmail.com

ΧΟΡΗΓΟΙ:

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: